Kävin eilen tyhjentämässä Sinellin ja päätinpä samalla huvikseen käydä kurkkaamassa olisko kirjakaupassa kivoja helmiä tai muita askartelutarvikkeita, sieltä joskus löytää ihan hyödyllisiä juttuja. Ja mitä minä löysinkään!

DSCN0940-normal.jpg

Kirja suorastaan hyppäsi syliini, tarrautui kiinni eikä päästänyt irti. Oli siis aivan pakko adoptoida tämä hieno yksilö. Jokaisella massailijalla pitäisi olla tämä hieno teos! Ihania juttuja ja helpot ohjeet ja selkeät kuvat, tietoa massoista ja niiden käytöstä ja siis kaikkea mitä voi haluta tietää. PAITSI!!!! Nestemäisen massan käyttöön olisin kaivannut ohjeita, mutta siis muuten ihan loistava kirja. Nam.

Tänään sitten tutkittuani kirjaa puolet viimeyöstä, tajusin että multa puuttuu KAIKKEA! Hyppäsin siis bussiin ja kurvasin Tikkurilaan ostamaan leimoja.. eli siis: tekstuureita :o) Löysin just ne leimat mitä halusinkin, eli aakkoset. Ilman niitä ei siis todellakaan voi enää elää. Harmi vaan että ne työt mihin mä niitä leimoja kokeilin, ovat kuvaamiskelvottomia, eli siitä tekstistä ei saa selvää kuvassa vaikka se onkin ihan ok oikeesti. Joten ei kuvia niistä, yritän tehdä niistä selkeämpiä seuraavalla kerralla.

Mutta tässä nyt jotain mitä olen ehtinyt tänään tekemään:

DSCN0938-normal.jpgDSCN0937-normal.jpgDSCN0935-normal.jpgDSCN0930-normal.jpg