On niin paljon mukamas tekemistä tässä ettei ehdi tekemään mitään! Vaikka siis todellisuudessa mä en ole mitään muuta tehnytkään kuin kylpenyt helmissä, muovaillut niitä ja järjestellyt niitä. Muutama päivä on mennyt vain siinä että olen fimoillut ja lakkaillut niitä helmiä.


Alla olevassa kuvassa helmet kuivumassa (erittäin pieni osa tuotannosta :D ), toi lakka on muuten tosi hyvää. Makso mielestäni kyllä ihan liikaa kokoonsa nähden, mutta tulee noista hienompia kun ne lakkaa. Ihan sitä Fimon omaa lakkaa ostin, se on sellaisessa kynsilakkapullon tyylisessä putelissa.

korujuttuja%20006-normal.jpg

Pauhaavat sydämet rivissä. (näitäkin on jo useampaa väriä tullut tämän kuvan ottamisen jälkeen)

korujuttuja%20008-normal.jpg

Jokainen käsitöiden tekijä jossain vaiheessa miettii kuinka säilyttää harrastusmateriaalit. Niillä on paha tapa lisääntyä salaa, ja ihan kohta niitä pursuaa joka nurkasta ja kaikki paikat on täynnä jotain pientä nippeliä.
Äitini tarkkasilmäisenä huomasi Lidlin mainoksessa laatikostot jotka ovat kai lähinnä tarkoitettu nauloille, ruuveille yms. Vaan mepäs kurvattiin heti ostamaan omamme ja minä kävin vielä tänään hakemassa toisen. Noin 10€ maksoivat kpl.

Nyt on helmet järjestyksessä!
(kuvassa oikealla näkyy koruteline jonka löysin perjantaina kirppikseltä parilla eurolla!)

korujuttuja%20017-normal.jpg

Tähän asti olen käyttänyt viehelaatikoita jotka ovat kyllä myös ihan kätsyjä, ei niissä vikaa ole, mutta nää on jotenkin tosi hienot :D Noissa muuten on jokaisessa laatikossa vielä väliseinät, eli yhden laatikon saa jaettua kolmeen osaan.


Koruja ei ole ehtinyt syntymään kuin nämä kaksi:

korujuttuja%20018-normal.jpg

Yläpuolella oleva sydänkoru MYYTY!

korujuttuja%20015-normal.jpg

Vaan nyt alkaa silmäluomet painamaan niin että on pakko suunnistaa kohti Höyhensaarille johtavalle laiturille.